A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Only variable references should be returned by reference

Filename: core/Common.php

Line Number: 239

Aan de slag - Uplinq Weblease
een complete website voor € 49,95 per maand.
Was alles maar zo makkelijk!

Aan de slag

Om te beginnen met je eigen website hoef je slechts een account aan te vragen. Onze professionals zetten direct je website klaar, afgestemd op je huisstijl.

Wat heb je nodig om een account aan te vragen?

Naast je contactgegevens hebben we informatie nodig om je website te personaliseren. Je kunt deze informatie bij de aanvraag direct meesturen, maar je kunt het ook achteraf per e-mail sturen aan info@uplinq.nl. Verzamel hiervoor de volgende informatie:
  1. Verzin een domeinnaam: Bij elke website krijg je een gratis .nl domeinnaam. Een domeinnaam is een persoonlijk webadres, bijvoorbeeld www.autogaragejansen.nl. Kies hiervoor een eenvoudig te onthouden naam, zodat je de naam van je website makkelijk kunt doorgeven aan anderen.
  2. Ditigaal bestand van je logo: natuurlijk wil je jouw logo bovenaan je website. Je kunt je logo meesturen bij het aanvragen van een account. Zorg ervoor dat je logo groot genoeg is voor het plaatsen op de website.
  3. Extra huisstijl informatie: Om je website zoveel mogelijk te laten aansluiten op je huisstijl, willen wij weten wat je huisstijl is. Het beste hiervoor is om ons bestanden toe te sturen van bijvoorbeeld drukwerk. Indien je hiervan geen materiaal beschikbaar hebt is een foto van je drukwerk, of beletterd pand / bedrijfswagen ook geschikt.
Aan de slag met uw websiteLeasecontract afsluiten
Inloggen | Powered by Uplinq
Copyright © 2006 - 2018 Uplinq Weblease